5.9.06

Pomalo razocarana

Setih se jos sinoc, ili je to bilo jutros (danasnji dan mi je izuzetno dugacak s obzirom da sam jutros ustala u osam) jednog teksta koji je visio na mom prvom sajtu tamo negde dvehiljadeineke godine (prve rekla bih). Interesantno bi mi bilo da ga prebacim ovde s obzirom da blog citaju ljudi koji me znaju 2-3 godine najvise, ako me uopste i znaju :). Pisala ga je moja drugarica Natasa koja me zna, pa svega od 1. septembra 1989. godine :)(jedan sajberpoznanik mi nedavno tugaljivo izjavljuje "ja nikada nisam imao nekoga kao ti Natasu"), i mislim da bi mu (tekstu a ne sajberpoznaniku) bas bilo mesto u ovom mom dnevnicicu. Ne vredi prepricavati... Pretrazila sam ceo komp i bice da sam u nekim blesavim naletima velikog HDD spremanja taj sajt izbrisala. Na netu ga takodje nema. Malo mi je down zbog toga, webarchive mi ne pomaze. Za utehu, i skretanje misli, posveticu se malo otkrivanju nekih novih blogova s obzirom da dugo nista novo nisam ubacila u svoj feedreader i bookmarks.

5 komentara:

dusha said...

Stvarno si bre lenja sa tim pisanjem... Ja sam kao malkice bolja ali i ja se vise bavim citanjem blogova nego pisanjem istih! :)

artichoka said...

kriva sam, priznajem. ti si ohoho bolja, i to priznajem :)
dosla si sa mora, ne znam kad su ti i kakvi ispiti i rokovi, ispala sam iz tih voda :(, ali mogle bismo na neko zensko bloggy druzenje. kafa barem :D

dusha said...

Samo ti okupi zensku blog zajednicu i baci poruku preko icq-a kad je kafa i eto me! Ispiti nece pobeci nigde za to vreme! ;)

Anonymous said...

Ako je taj tekst bio online, mozda da probas da ga iskopas sa http://www.archive.org/web/web.php

artichoka said...

Hvala, i to sam probala ali nisam imala uspeha. Nekako sam uverena, da ce jednom negde osvanuti (mada su za to sanse zaista smesno male).