20.10.05

nazvati po želji

ovih dana mi je nešto uzbudljiv saobraćaj na blogu. uz to dobijam i neke pozitivne komentare na pisanje i vođenje bloga. izgleda da to ide obrnuto proporcionalno mom pisanju, tj što manje pišem to sam bolja :)

danas sam špartala gradom, i ne samo danas... ovih dana dosta vremena provodim po raznim delovima beograda. možda bi trebalo pisati malo više o tome. niko ne vidi sve oko sebe, a neki ljudi ne vide ništa.

večeras dip diš... ekipica je tamo, ja sam na sigurnom, u toplom, radim diplomski i propuštam događaj svojom voljom. i moj novi čitalac alex je verovatno tamo i fino se provodi.

ne zaboravite, oktobarski još traje, u singidunumu se potpisuje peticija za umetnike i njihov status, sutra je dobra žurka u skcu a sledeći petak koncert gospodina kolinsa.

3 komentara:

artichoka said...

interesantno je kako ja te gradjevine i ne primecujem. u pocetku jesam, prvi put kada sam prolazila nemanjinom ili kneza milosa nakon bombinga itekako sam bila zgranuta.
jos interesantnije da sam xy puta prolazila pored ex kineske ambasade, cak sam na parkingu ispred vezbala polukruzno dok sam ucila voznju, a tek juce dok sam bila u yubc sam pogledala tu zgradu i primetila da joj nesto fali :)

sto se peticije tice radi se o tome da hoce da umetnicima ukinu invalidsko, penziono i zdravstveno osiguranje koje je do sad placala drzava i zahteva od njih da sami placaju neku sumu (postoji mesecni minimum), a uz to da uplate i za svaki prethodni mesec, od kada su u udruzenju. tako bih ja to otprilike preformulisala :)

artichoka said...

a sta su simboli beograda?
preskoci kalemegdan :)

artichoka said...

inace nikad nisam sa stejndzerima pricala o tome... ali bas cu ih pitati sta misle o tome, imam bas u bgu dva pacijenta koja ovde zive, jedan vec spomentuti french guy i jedan amer...