8.10.05

eating chestnuts

lakiram nokte u tamno zeleno. slusam gorillaz. oni su bas dooobri. specificni. i inovativni.
prodali tikete za depeche za budapest. koji shit. a za zg ostalo jos malo karata valjda oko 50eurica... e bas nisam kontala da ce tako brzo da odlete.

vidi moj tiket sa prodidzija.
ruzni su tiketi mogli su se malo potruditi oko istih. da bude nesto lepo. koliko sam trash zurki posetila sa predivnim karticama. mastovitim, interesantnim, inteligentim, kvalitetnim...

utiske bas i nemam. isla sam jer mi je to delovalo ok :). mislim glupo je propustiti prodidzi kad vec dolaze. i kad ih vec nisam slusala 95. tada devojcice od 13 godina nisu isle na koncerte. i tako sam ih cula, ali ne i videla (hint: treba da porastem), tako da cekam da vidim neku reportazicu na tv da upotpunim utisak.
organizacija: ok, nije lose, brzo se ulazilo, wci nisu smrdeli iako su bili u hali, tequila neka jako losa ali pila mi se... pivo negde toplo negde hladno pa moras da trazis adekvatan sank. naravno sanker nema nikad da ti vrati 20, pa tako svaku turu ogrebe po 20... ozvucenje je bilo ok, s obzirom da sam ja ocekivala da ce biti jako trash. vrucina jebiga preterana, u stvari meni ne smeta vrucina kao visoka temperatura, vec sto ne moze da se udahne. puno je bilo potrebno truda samo da bi se disalo...
ekipa: od a do znj. p u civilu - kako ga gurnes tako se nasadis na stoljpi. oni golaci... umesto sto su zabranili unosenje fotoaparata (mada moglo je da se unese) trebalo je da zabrane skidanje. i onaj sto je previse drogiran, pa istripuje da treba da skoci preko drugarice i da je slepi sa patosom... ostali su bili ok :)
hvala camelu na cigarama, kad sam dosla kuci dala kewi uzorak, a taman nije imala cigare, tako da joj je fino doslo, jedna za pred spavanje jedna za d. jutro.

0 komentara: