10.10.07

Događaji koji će obeleziti ostatak oktobra

Bliži se vikend, subota trinaesti i veliki događaj za ljubitelje automobila, naročito Hondi. Pošto sam i sama ljubiteljka istih (automobila, naročito Hondi ;)), neću propustiti ovaj skup i očekujem sasvim super druženje i fenomenalno proveden dan uz Honde i Hondaše.

Pred kraj meseca, 24 - 26 oktobar je u pitanju, vreme je za malo elektronskog poslovanja, sajber svega i svačega, IT ljudi i svega pratećeg. Događaj se zove BizBuzz, održava se drugi put na jugu Srbije, ovog puta u Niškoj Banji (prošle godine u Nišu). Pošto na prvom nisam bila, nisu me pustili sa posla, a ove godine nema ko da me ne pusti sa posla, mislim da ga neću propustiti ;).

I konačno, nešto što čekam od avgusta. Moja omiljena igračka, LEGO, u koaliciji sa manje omiljenom igračkom Barbikom, stiže u Beogradsku arenu u vidu velike svetske izložbe 26. oktobra. Informacija da će biti više od hiljadu eksponata je meni dovoljna da mi se zavrti u glavi i da se radujem kao da imam dve banke manje. Izložba će trajati do 18. novembra, ne sumnjam da ću je postetiti možda i više puta.

Predložite i vi neki događaj.

5 komentara:

Iskompleksirani alkos said...

Sta bi sa saab-om?
Hvala za desavanja posebno za lego.

artichoka said...

pa šta sa saabom, saaberi ne prave nikakvo okupljanje. a ako misliš da sam se prodala, nisam, ja volim razne automobile, pa i saab i dalje, naravno.

zaboravila sam da dodam sajam knjiga... znam da je u pitanju neki oktobar...

Anonymous said...

Ma lego lego i samo lego

hipomiki said...

Da li znate kako da nakacim na moj blog pesme sa harda znam da treba da se uploaduje na net negde prvo pa posle se nesto radi inace sam na www.mojblog.co.yu pa ako zna neko nek mi napise na stranici mojoj hipomiks.mojblog.co.yu
Hvala

artichoka said...

kontaktiraj me na mail/gtalk...