12.10.07

Pročišćena

Osećam se bolje. Sveža sam i energičnija. Normalnije spavam, bolje se hranim i pijem više vode. Šetam skoro svaki dan. I po kiši i kako god da je. Dišem filmove a počinjem i knjige. Čitam po Internetu stvari koje me interesuju, skoro kao pre, novosti, blogove, pa i svoj češće popunjavam. Doživljavam ljude lepo, a srećem i nove i stare. Doživljavam neke nervoze i leptiriće bez ikakvog razloga. Čisto intuitivne. Cupkam na stolici, ne znam šta mi je, ali ne brinem da je to predosećaj nečeg lošeg.

Radnim danom ostajem do kasno budna - izađem ili uživam kod kuće. Svaki dan sam na pijaci posle jutarnje kafe. Rašćišćavam stvari sa samom sobom i imam jaču i realniju viziju Svog budućeg nečega. Iako nije u pitanju skora budućnost, detalji u vezi toga se nekako kristališu i ideja mi je sve poželjnija. A samim tim mi deluje i vredno truda i verujem da ću uspeti.

Isto tako raščišćavam sebe i odlučujem da se nikad više ne zaljubljujem i ne petljam sa nekim ko ne polaže pažnju i koga nije briga. Čitajući blog AuroreBorealis sam još sigurnija da sam u pravu. I još - pa šta ako na jednog tebe dolazi šest žena. Shvati da si im ti slamka spasa i da sigurno nisu sa tobom zato što si kvalitetan muškarac, žene uzimaju prihvatljivo od onog što im je dostupno. I to kad zažmure na oba oka. Ni sama ne znam zašto to radimo. Valjda smo namerno glupe a vi namerno namazani. Tako jedni drugima brljamo oči i uzimamo/dajemo neke sitniše. Ali sve sa merom. Ko će više da se omasti a manje da uloži.

Dobro mi je, i ako pitate za recept zašto mi je tako, mislim da vam se neće dopasti. Preporučujem da svakako preispitate sebe i sve oko sebe (okruženje - materijalno, prostorno, kao i ljude) i da pronađete svoj put ka dobrom. Dobro se dobrim vraća. Daš sebi dobro i dobro ti se samo daje :)

6 komentara:

Iskompleksirani alkos said...

Ceo tekst u jednini, pomalo tuzno.
Naslov prochiscenje, na sredini razocarenje, a na kraju savet.
Savet i nije bas primenljiv, mozes da ostanes sam od to okretanja oko sebe.
Prestani sa okretanjem to ne vodi nigde nego idi napred, a oko tebe i iza tebe ce uvek neko biti, a samo jedan ospred.
Kako kazu iza svakog uspesnog muskarca....
1:6 Ala neko je*e o mom racunu :).

Milan said...

Tralalalalalalala tralalalala trallalalala

Aurora Borealis said...

Iskreno se nadam da čitajući moj blog, nisi shvatila "E, ovako NE treba" :)

I ja sam se okrenula sebi. Ali, baš onako sebično, sam počela svoje ciljeve stavljati na visoko prvo mesto. I kao što si možda pročitala, jako dobro se osećam, posle toliko vremena.

A što se tiče toga kako lažemo jedni druge... Pa, kad ne bih zažmurila barem na jedno oko, onda verovatno nikad ne bih imala dečka. :))

Anonymous said...

MA STA CE VAM DECKO LEZBEJKE SU IN

MaRTiN said...

LEpo,lepo...
Ovomi se posebno dopalo
"Dobro se dobrim vraća. Daš sebi dobro i dobro ti se samo daje :)"
Istina prava...
Dobrotu danas cene samo dobri ljudi,a takvi su retki oko nas?!
POzzz :D

artichoka said...

retki su oni koji umeju da cene Sebe!