21.3.06

Anegdota

Moj omiljeni odlomak iz memoara jednog poznanika, naravno uz njegovo odobrenje (u izvornom obliku - bez pravopisnih ispravki)...

"...Jednom divnom prilikom sam bio u Mokrinu u svatovima sto je opet logicno da sam se nacevcio kao najmatoriji smuk.To i nije nista novo za meine bilo ali je bilo novo sta sam uradio u tom blazenom trecem agregatnom stanju.Spavao sam tj. bilo je planirano da spavam kod Bate Dzokera cija je kuca bila na pola pljuvanja i jedno trezveno pisanje od Doma Kulture u kojem je bilo veselja da bih ja sad me ne pitajte zasto negde ranom zorom ustao obuko se i otisao bukvalno na kraj sela kod drugara u kucu lepo se skinuo i lego mu pored zene u krevet.Jadna seka je bila tu noc tako bolesna i imala je temperaturu da nije ni primetila koji je kreten lego od nas dvojice pored nje, ionako smo isto bazdili na alkohol tako da razlike neke drasticne nije ni bilo.Lepo ja legoh tako blazeno i zaspah kao bebica.U neko zlo doba sam video samo njusku od drugara koji me onako mamurnog pita a sta ces ti u mom krevetu i pored moje zene?Reko jebi se tamo pijani sta lupetas kakav tvoj krevet i tvoja zena?Zar ne vidis da sam u mom krevetu kod Bate i da sam polupijan jos.Reko idi zajebav drugog lako je sad kada sam labav na nogama i jeziku da bih iduce sekunde ugledao nesto duzu plavu kosicu i upitan pogled njegove zene koja je bila lezala pored meine i jos ko zu kurac bila me zagrlila.Narednih par trenutaka smo svi troje sedeli u sobi i gledali se ko da smo videli marsovca koji bere tresnje i nista nam nije bilo jasno.Reko jebote grom vidi stvarno sranja odkud meine ovde.Reko sam daj onda neki drugi krevet da legnem manta mi se a on rece ma ko ga jebe ode on u drugu sobu a ja da nastavim.Oko dva popodne kada sam se na jedvite jade podigao onako sanjiv i krmeljiv sam uspeo da se dogegam do Bate Dzokera kuci na rucak da bi me vec svi docekali sa osmehom i titulom brakolomca.Dupe su mi svi pomerili i svaki put kada se odlucim i najavim da cu doci u Mokrin Burazer nazove kod tog drugara i kaze mu da mu zena presvuce posteljinu da cu im moguce je navratiti tu noc u goste..."

2 komentara:

Anonymous said...

sjajna prica. je li i ostatak tih memoara ovako zanimljiv? ako jeste podeli link sa ostatkom e-sveta (naravno, pod uslovom da se originalni autor ne buni).

artichoka said...

heh prilicno zabavno stivo. covek je namenio pre svega svojim prijateljima iz detinjstva i mladosti, skup svih njihovih manguparija iz novog sada (sad su svi rasuti po belom svetu). do sad je napisao 25 strana i to mi je prosledio emailom. ne verujem da je voljan da bas ceo dokument podeli sa svima, ipak mi je dopustio da objavim ovaj delic, mozda iskamcim da objavim jos neki fensi dogadjaj :)