18.2.08

Nabacane misli

Ni dobro ni lose, znaci sasvim zadovoljavajuce. Zima, prolece pa zima, nadam se poslednja za sad. Borim se sa jezivo ispucalim rukama, cuvam ih beskrajnim mazanjem kremama i nosenjem rukavica. Ruke hoce da govore. Da starim? :) Ili da se nisam dobra prema sebi.

Mislim o starim prijateljima. Ne bas starim prijateljima, nego bivsim prijateljima, drugovima, drugaricama. Puno njih je u skupu used to have. Bas ih ima.

Neko vece neko sasvim nebitan (ne flertujemo) kaze da mu je moje pojavljivanje spaslo citav dan i ledenu noc. Morao je da radi u jakni. Kaze mi "draga si mi puno.... ti se jedina uvek smejes, ovde u srbiji se niko ne smeje". Kazem mu "gazi me, ja cu da se smejem". Nobody knows...... Ne nanosim ja lose ljudima, nikad nisam (ili?!!!?). Ja sam tu da svakome kome otvorim vrata ulepsam nesto.

Neko vreme vec imam obnovljeni kontakt sa nekim bivse-emocije-on, sada ih nema (zaista mnogo davno), samo respect sto je uspeo da skotrlja ovaj tezak kamen koji zatrpava u rupu sve moje male related leptirice. Slusa neki kao hard bend, jedino po cemu su maroon5 ujedno i bolji i losiji je styling i skuplja produkcija. Ponovo nesto obecava (vidjenje, druzenje, pice), smesno je, nekada sam zbog neispunjenih obecanja i praznih reci isla da mu polupam auto. No ostao je nepolupan, nisam tacno znala gde stanuje.

Uvek mi nedostaje novca. Kako god da okrenem i koliko god da zaradim nekako se tacno potrefi da ne mogu da ustedim. Pokrijem ja mesec, ne skrtarim, ne razbacujem. Imam i neke stvari kojih se ne odricem (italiano) a kostaju. Cak i uvek na necemu ustedim, odreknem se, ali sa druge strane nesto neophodno iskrsne i sve dodje na svoje - nulu.
Radila bih uvece. Posle posla. Ne znam kako ni kada. Imala sam tezak dan ali se vise ni ne osecam nesto sjebano posle tako neceg. Valjda je tek ponedeljak. Sela sam u 9 i do 6 i 20 nisam digla glavu, preskocila pauzu, a posao nisam sav zavrsila. Poenta je da nikada ne mogu da kazem "ostacu dok ne zavrsim" jer se posao nikad ne zavrsava. On and on. Zaostaci cekaju sutra, nece da pobegnu, a ima i jedno 3-4 stvari za first thing in the morning.

nastavice se....

0 komentara: