3.11.06

Kad me nece nece me...

Krajcovali su mi platu a ni emagazin mi nije stigao. Pisala sam odeljenju za pretplatu, pisala sam uredniku, oni ni da se oglase. Malo mirise na ono tradicionalno srbijanski: ignore do sledece pretplate, zar ne. Gistro savremeno poslovanje. A mozda bi trebalo onako tradicionalno i ja da se okacim na telefon i da ih uzjasem ili da se pojavim na vratima. Sto bi neki rekli "bez kucanja" :). Ne kazem da su oni krivi, verovatno su poslali, mozda je posta zagubila, mozda je postar odlucio da procita, mada ne vidim sta je problem slati posiljke preporuceno, pa da mora na potpis da se isporuci umesto u sanduce. Samo ocekujem odgovor... Previse.

A sto se tice plate, nije ni do plate nego do nekih internih dogovora i nagovaranja. Ali ne bih da ovde pisem o poslu. Ispalo je za prvih mesec dana kilo gluposti. Vala nisam znala da sam ovoliko zelena i naivna :).

Da ne bi bilo samo negativnih iskustava, upoznala sam Dusicu. Iznenadjuje jednostavnoscu. Izmedju ostalog. Dosla je iz Panceva samo da bi popila kafu sa nama. Dogovor je pao u svega tri SMS poruke. Sada mi sluzi kao primer onima kojima treba 5 dana unapred uruciti poziv za vidjanje, da bi mogli da ga razmotre i par puta dobace koju primedbu.

4 komentara:

Anonymous said...

Postidela si me sad... Hehe :)

artichoka said...

E jeste sva si mi stidljiva :)

Anonymous said...

:o) Shvatamo te u potpunosti pogotovu sa kravama. Pishi ceshce da citam u casovima odmora na poslu. sivobrat

artichoka said...

ako su ti odmori na poslu kao moji onda je dovoljno da jednom nedeljno nabacim koji naslov :o)