15.11.05

rođendani i pokloni

vidim da je neko tražio ideje za rođ. poklone na pogotku pa je tako dospeo na onaj post gde sam spominjala nešto na tu temu. volim da kupujem poklone, malo više nevezano za priliku (ovo zvuči užasno ali neću da menjam), već kad naletim na nešto ili prosto želim da nešto poklonim nekome (i ovo zvuči užasno). pre nekoliko dana je drugarici bio rođendan i kupila sam joj super kejs za diskove od nečeg mekanog plavog sa crvenim srcem... baš je kjuti. ona je meni kupila super novčanik od istog tog mekanog materijala sa gumenim majmunčetom. sve u svemu novčanik je dobar poklon. poklanjam često šolje, knjige, nakit. ovi zimski rođ su super. neke bleskaste kapice, šaliće rukaviće... a i tehnika je strawa. danas baš videh mišonju sa bejim šapicama, tojest bejog sa crnim šapicama. za one opsednute ima dobrih maskica za mobiće. lampe su isto kul. naročito što se lako pronalaze po gradu. egzotična kozmetika egzotičnih mirisa.... uuuuvek. flaša pića. eto to su klasici. za neke kreatiwnije ideje... ima i toga uvek. ali drugom prilikom. i ovo jedwa napisah. umor, šta li. inače najdraži poklon koji sam ja dobila od detinjstva kada su mi sve igračke bile najbolji poklon na svetu je moj lepi pirsing. boris već najavljuje da mi pokloni jooooš. možda i ja sebi poklonim neki. da, najlepše je poklanjati sebi. uh kako lepo.

2 komentara:

Anonymous said...

lego kockice!

tu i tamo se prodaju na meru. Mnogo zanimljivije od, recimo, futrole za mobilni.

artichoka said...

leeego. ja bih na to odlepila!!! doduse imam ih vec podosta ali uvek me odusevljavaju..... a i nisam ih dobila jedno 15 godina :)))
aaaa gde na meru???

dobre su mi i one predrkane slagalice sa bilion delova. drugarica je jednom dobila neku 3D od eks-bojfrenda i bilo je "zamisli sta mi je kupio" uz zacudjenu facu