19.9.05

sedim ovde i pitam se koji krelac mi je poslao 3.9 megsa mejlom a da mi nije najavio.
brufen mi je najbolji drug a bg klabing je opet na pragu ulaza u moj zivotic. mislim, ne ide treniranje na cuveni "prvi dan" - utvrdjeno xy puta koliko god se ja trudila, a dogovor za mamolo je vec pao u subotu noc za veceras. tako da, veceras je klaberski ponedeljak. sto je veoma dobro. zimi sam uvek volela da izlazim ponedeljcima na partije, a sad je ponedeljak i parti je, i jos vreme lici na zimu. i naravno, mamolo je moj omiljeni podrumcic za zimske noci.

razmisljam o promeni dizajna ovog dnevnika. mada je interesantno kako meni ovako nestalnoj ovaj sadasnji izgled jos uvek nije dosadio. mislim na mene pre lici da ga menjam svaki put kad napisem post (a i to nije precesto da se ne lazem)

jesam li ja uopste spomenula da sam projekat zavrsila i dobila 10. mislim koga briga za to, tj mene ne, nego me ljudi spopadaju tipa "kozo, sto se ne hvalis", a ja kako izasla iz zgrade obrazovne ustanove tako i zaboravila, ko da ga nikad nije bilo.

au sad vidim ko je mamlaz. em je mamlaz, em je lazov, em mi poslao 15 neumanjenih slika... u stvari ja sam mislila da laze, pa je on, kako bi opovrgao moje sumnje, poslao tih citavih 15 slika. mislim, kao da mi jedna od 50kb ne bi bila dovoljna.

3 komentara:

ex-komsha said...

sta bre pricas sredo ?

nepovezanih misli brdo

artichoka said...

sta sam nejasno napisala :(

ex-komsha said...

samo se opusti