13.7.05

rodjendan i jos ponesto

ne, ovo nije tekst o nekom ludom rodjendanskom slavlju. radi se o tome da se blizi moj xy rodjendan, gde je y=x+1, sto nije ni bitno. pitala sam neke svoje prijatelje sta bi oni meni kupili za tu priliku. uglavnom ideje nisu bas neke, valjda ih ne inspirisem, sta li. jedini interesantan odgovor je bio "sesir, ljubicasti, bordo...". ocekujem jos bisera.
ne smem da zaboravim da sam jedan bas lep poklon dobila mesec dana unapred. i to od jednog borisa.
ovo je cisto izliv zahvalnosti bio.
e sad, dosta o poklonima.

da kazem nesto o SBBu. iako ih napljuvase onoliko sirom neta, a i usmeno. ali ja obozavam antireklamu i obozavam sama da kritikujem tako da moram da objavim i svoju situaciju. pocetkom aprila smo potpisali ugovor sa SBBom, sa namerom da predjemo sa Ikoma na SBB zbog nemogucnosti da se prikljucimo na Ikomov cable net. iz SBBa rekose da cemo moci cim uvedu cable TV u roku od par dana dobijemo i net. osim toga sto je proslo 2 i po meseca od uvodjenja TV (iako u ugovoru pise da je rok mesec dana), i pored toga sto je lik i nakon uvodjenja rekao da nazovemo taj i taj broj i da kazemo da hocemo net i da cemo ga do kraja nedelje dobiti, kada smo nazvali "taj i taj broj" rekose nam da u nasem dragom kraju jos uvek nema tehnickih mogucnosti za tako nesto i da ce biti u roku od mesec, mesec i po i da ce nas o tome mailom i obavestiti.

e sad, posto sam pljuvala po SBB onda moram i po beotelu.
pre nekoliko dana nam je istekao flat. posto na trafici nije bilo kartice od 500 kupili smo dve od 250. nakon bezuspesnog pokusaja da uz pomoc te dve uzmem 20dnevni flat, kao sto to cinim sa onom jednom od 500, nazvala sam tehnicku podrsku koja mi je potvrdila da je to nemoguce i da mogu samo sate da kupim. koji krelci. zar je tesko napraviti fazon kao kod verata da ukucavas koliko hoces kartica i da onda imas na raspolaganju pakete koje mozes pazariti...

2 komentara:

Anonymous said...

Sta si se raskukala rodjendan ti je tek za nedelju dana!?
I to treba da bude iznenadjenje!

artichoka said...

anonimusu, misterijo, nemoj da me prozivas :)