2.10.04

must write somethin

Dobila sam opomene kako bi trebalo da konačno napišem nešto novo. A šta ima novo?

Bila sam u Subotici i provela se exxtra, tri dana zezanja, pića, dobrog društva, smeha, priča, dečaka i ostalog... Prvo veče super okej, u malo neobično sklepanom društvu - po godištima i po kapiranju provoda. Bilo je dobro, jeftino piće, gužva u jedina dva lokala koja valjaju, malo gledanja - snimanja, ma beogradski maniri na delu, na to sam barem navikla pa mi i ne smeta.
Drugi dan Palić, super vreme, neka manifestacija zvana "Dani vina", degustacije i tako to, mada pošto smo tamo otišle (drugarica i ja) pravo iz kreveta nije nam bilo do pića. Htele smo da kupimo koju flajku da ponesemo kući i pocirkamo pre izlaska ali ništa nije bilo na prodaju :///. Nebitno, u gradu smo se nalivale vinom u Spinu i Saksu. Popile smo i jedno piće u Si&Si-ju. Tamo je jaaako loša ekipa, osim što su kokteli baš jeftini, i imaju neki kul tabure koji sam htela da iznesem.
U svakom slučaju, ne smem da pričam puno detalja, ali nije ni važno. Upoznala sam super ekipe i izludela se i to bi trebalo da bude dovoljan info :). Završetak večeri u Jazzu, rock i probrana najpijanija najluđa ekipa.
Nedelja, ponovo Palić + vožnja po naseljima Subotice. Teslino naselje, vile, feeeeeeeeeensi. Nešto kao Dedinje. Uveče šetnja, spavanje, film... Blah

Kad sam se vratila u Bg imala sam neke ispite koje sam popadala, malo sam izlazila, jedno veče bila sa društvom u Mamolu, bilo je poučno, jedno veče izašla sa starom prijateljicom i odgledala sa njom neki folklor na Kolarcu (njen dečko đuska). Mislile smo da ću se smoriti, ali bilo je zabavno. Posle smo zapalile na Sv.Nikolu i slušale neku svirku i pile kuvano vino (sa pomorandžom i cimetom mmmmmmmmmm).

0 komentara: