4.4.08

Tri subote - Deo drugi

Ostala sam duzna jos dve subote. A i naredna se vec blizi :)

Srednja subota iz ovog serijala je druga subota u Novom Sadu. Povod je bio praznik zvani "Mladenci" (ono sto ja nikad necu slaviti heheh) a domacini su bili Maja i Aki.

Kako ne bismo isle "cak" do Novog Sada samo u goste, smislile smo pakleni plan zvan "dan i noc u Novom Sadu". Pocele smo u New Norku, onda smo trazile dezurnu apoteku da izlecimo moju glavobolju a posle je sve krenulo jos na bolje (sve bolje od boljeg). Kafa u Cuba Libre, odmah nakon toga pao je rucak u Dva Andjela (artichoka je naravno jela artichoke, doduse na pici), a na preporuku poznanika svratile smo i na "medicu" u pub Lazino tele. Inace ta tri mesta se nalaze u najkomsijskijem mogucem komsiluku. Kad izadjes iz Cuba Libre napravis dva koraka i predjes u Dva Andjela, a onda kad izadjes iz Dva Andjela udjes u lokal pored i vec si u Lazinom teletu.

Kako bismo razbile malo monotoniju zvanu "Laze Teleckog street" posetile smo Bazaar gde je Natasa popeglala karticu, mislim cisto da popunimo gepek, a onda smo se zaputile put Novog Naselja koje smo otprilike nikako znale gde se nalazi. Naravno da nam je bilo divno kod nasih prijatelja koji su i divni domacini a tamo smo upoznale i Novosadiste koji su sa nama proskitali po gradu i na kraju nam pravili drustvo nakon provoda dok smo se kulirale uz kafu pred put za Bg.

Nekako smo se jos u Beogradu nameracile da overimo klub Route 66 posto je dobro izgledao na netu. I stvarno, klub je predobar. Sem toga na programu su bile Big Sisters koje su po najavi delovale po nasem ukusu. Ribe su lude, super pevaju - i to dobre pesme, ma citav performans. Videcete o cemu pricam na slikama. Ovoga puta tu je i video da "objasni" (cak su i ludje su nego na ovom klipu).

0 komentara: